Over ons

Woonlenen is een onderdeel van Financieel Adviesburo Bernheze (opgericht in 2010). Vanaf april 2018 is Financieel Adviesburo Bernheze opgesplitst om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Op onze nieuwe locatie in Heesch geven wij voornamelijk adviezen omtrent hypotheken en aanverwante producten alsmede financiële planning. Op deze manier hebben we ons verder gespecialiseerd en heeft u altijd een gesprekspartner op het juiste vakgebied. Op de locatie in Nistelrode kunt u nog steeds terecht voor alle vragen omtrent uw verzekeringspakket.

Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo voldoen onze adviseurs aan de eisen van het keurmerk erkend hypotheek en erkend financieel adviseur. Dit keurmerk biedt u de zekerheid dat onze adviseurs altijd voldoen aan de juiste bijscholing. Meer informatie over dit keurmerk vindt u op https://www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl/

Tevens voeren wij het keurmerk Adviseur Duurzaam Wonen. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht met uw vragen over duurzaamheid.