Verduurzaming

Door de sterk oplopende energietarieven is er steeds meer behoefte aan verduurzaming. Gas en elektratarieven zijn in minder dan een jaar verdrievoudigd! Als Erkend Financieel Adviseur en Adviseur Duurzaam Wonen vinden wij het belangrijk onze relaties te helpen om de maandlasten betaalbaar te houden. Wij helpen je graag bij het inzichtelijk maken van de financieringsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan het verhogen van de hypotheek of bijv. het financieren middels een duurzaamheidslening.

Daarnaast kunnen wij je voorzien van een duurzaamheidsrapport waarbij je inzicht krijgt over de mogelijkheden van zonnepanelen of andere duurzame maatregelen. Je kunt hierbij denken aan: isolatie, (hybride) warmtepomp, airco, thuisbatterij, laadpaal, infraroodpanelen of duurzame kozijnen. In dit duurzaamheidsrapport lees je het advies op basis van de technische en de financieringsmogelijkheden gericht op jullie situatie. Je hebt dan ook direct inzicht in de kosten en de besparing die deze investering oplevert. Wil je ook een duurzaamheidsrapport voor jouw woning ontvangen? Neem dan kontakt met ons op.

Mocht je na ontvangst van het duurzaamheidsrapport over willen gaan op de aanschaf van energiebesparende maatregelen dan kunnen we je direct in kontakt brengen met een gerenomeerde aanbieder die alle zorgen uit handen neemt en uitsluitend met A-kwaliteit producten werkt.